Real Hypermarket va deschide pe 4 decembrie, cel de al 2-lea magazin al sau din Oradea, in urma unei investitii de peste 22 de milioane de euro, reteaua germana de hipermarketuri ajungand astfel la un numar de 18 magazine pe piata romaneasca, a anuntat compania.
Hypermarketul Real - Oradea Episcopia este amplasat in zona de nord-vest a orasului, fiind al patrulea magazin deschis in acest an de companie. Magazinul se desfasoara pe o suprafata totala construita de 14.000 metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu o capacitate de 550 de locuri.

Prin deschiderea noului magazin, investitia totala efectuata de Real la Oradea ajunge la suma de 38 de milioane de euro pentru cele doua hipermarketuri care functioneaza aici si care au creat in total peste 700 de locuri de munca.

Real Oradea Episcopia vine cu o oferta variata pe ambele sectoare - alimentar si nealimentar - cele 40.000 de produse comercializate fiind in proportie de 80% de la producatori si furnizori nationali.

Centrul comercial propune clientilor sai si o galerie comerciala adiacenta de peste 8100 de metri patrati, care gazduieste 25 de spatii comerciale din cele mai diverse domenii. Magazinele sunt operate de companii de prestigiu, cu branduri cunoscute publicului din Romania: JYSK, Takko fashion, Leonardo, Tehno Market, Secuiana, Mondex, etc.

Divizia Real Hypermarket face parte din Metro Group, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati. In Germania, compania Real,– SB Warenhaus GmbH detine peste 350 de hipermarketuri, unde aproape un milion de germani isi fac cumparaturile zilnice.

Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are peste 80 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania. In anul 2007, Real Hypermarket Romania a inregistrat o cifra de vanzari de 367 de milioane de euro, de aproape 5 ori mai mare decat in 2006, pe fondul extinderii retelei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri