Retailerul de incaltaminte si accesorii Deichmann a amanat pentru inceputul lui 2009 deschiderea primului magazin din Bucuresti, din cauza intarzierilor dezvoltatorilor imobiliari in livrarea proiectelor, au declarat reprezentantii companiei.
"Anul viitor, Deichmann doreste sa-si extinda lantul de magazine la nivelul intregii tari, inclusiv in Capitala, la inceputul anului 2009 prefigurandu-se inaugurarea unui magazin in Bucuresti" au declarat reprezentantii Deichmann, citati de NewsIn.

Acestia au adaugat ca inaugurarea primul magazin din Bucuresti a fost amanata din cauza intarzierilor de constructie prezentante de dezvoltatorii imobiliari.

Compania a inaugurat la Buzau, al noualea magazin deschis in Romania, de altfel si ultimul anuntat pentru 2008. Magazinul este situat in centrul comercial Aurora Shopping Mall.

Compania a deschis primele magazine din tara, in 2007, iar momentan este prezenta in orasele Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea si Bacau.

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare.

Compania este lider pe piata europeana in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 26.500 angajati pe plan international si circa 2.300 magazine. Sub numele Deichmann activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Kroatia si Turcia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia, Olanda dar si in USA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri