Retailerul de incaltaminte si accesorii Deichmann a amanat pentru inceputul lui 2009 deschiderea primului magazin din Bucuresti, din cauza intarzierilor dezvoltatorilor imobiliari in livrarea proiectelor, au declarat reprezentantii companiei.

"Anul viitor, Deichmann doreste sa-si extinda lantul de magazine la nivelul intregii tari, inclusiv in Capitala, la inceputul anului 2009 prefigurandu-se inaugurarea unui magazin in Bucuresti" au declarat reprezentantii Deichmann, citati de NewsIn.

Acestia au adaugat ca inaugurarea primul magazin din Bucuresti a fost amanata din cauza intarzierilor de constructie prezentante de dezvoltatorii imobiliari.

Compania a inaugurat la Buzau, al noualea magazin deschis in Romania, de altfel si ultimul anuntat pentru 2008. Magazinul este situat in centrul comercial Aurora Shopping Mall.

Compania a deschis primele magazine din tara, in 2007, iar momentan este prezenta in orasele Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea si Bacau.

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare.

Compania este lider pe piata europeana in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 26.500 angajati pe plan international si circa 2.300 magazine. Sub numele Deichmann activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Kroatia si Turcia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia, Olanda dar si in USA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri