Mobexpert a inaugurat la Sibiu, al optulea magazin din tara, ultimul programat pentru 2008, in urma unei investitii de doua milioane de euro, au informat reprezentantii companiei.

Magazinul dispune de o suprafata totala de 7.740 de metri patrati si odata cu inaugurarea acestuia, Grupul Mobexpert a finalizat proiectul de extindere a retelei programat pentru 2008.

Potrivit reprezentantilor companiei, magazinul Mobexpert este situat in parcul comercial Shopping City Sibiu si are 50 de angajati. Suprafata de expunere a familiilor de mobilier se desfasoara pe doua nivele cu doua platforme decalate si o curte interioara.

Anul acesta compania a investit opt milioane de euro in expansiunea retelei, Mobexpert Sibiu fiind al treilea magazind deschis in 2008. Extinderea retelei din Romania face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de magazine in intreaga regiune, dintre care cinci in afara granitelor tarii.

In pofida crizei, vanzarile Mobexpert de mobilier pentru casa si decoratiuni au inregistrat o crestere de 27% la sfarsitul trimestrului al III-lea din 2008, la nivel regional, comparativ cu perioada similara din anul trecut, depasind estimarile de crestere de 10% facute de companie la inceputul anului.

Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert – hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati.

Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 35 hipermagazine si magazine. In Romania, reteaua cuprinde 7 hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava si Pitesti si 27 de magazine in tara. In ultimul trimestru din 2008, urmeaza sa fie deschis un nou hipermagazin la Sibiu. In afara Romaniei, primul hipermagazin de mobilier de casa a fost inaugurat la Sofia, in septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Producătorul român de salate Eisberg își continuă producția
Setari Cookie-uri