Retailerul de mobila si decoratiuni interioare, BoConcept a inaugurat la Sibiu al doilea magazin din tara, in urma unei investitii de 450.000 de euro si intentioneaza sa ajunga la sase unitati pana la finele lui 2010, au informat reprezentantii companiei.

Noul magazin BoConcept din Sibiu se afla in complexul comercial Shopping City Sibiu si are o suprafata de aproximativ 550 de metri patrati. Magazinul comercializeaza piese de mobilier si decoratiuni interioare marca BoConcept si se adreseaza segmentului de lux.

In perioada urmatoare vor fi inaugurate alte doua noi showroomuri, la Iasi si Brasov, iar pana la finalul anului 2010, BoConcept vrea sa detina sase magazine in Romania.Primul magazin BoConcept din Romania s-a deschis in 2006 in complexul comercial Feeria, investitia initiala ridicandu-se la suma de 400.000 de euro.

BoConcept este un brand international de mobilier si decoratiuni cu peste 350 de magazine si studiouri de marca, incluzand locatii in New York, Shanghai, Tokio, Madrid, Berlin, Londra, Paris si Copenhaga, in peste 47 de tari din lumea intreaga.

Compania BD Furniture este cea care detine brandul de mobilier BoConcept si isi pastreaza estimaril referitoare la cifra de afaceri pentru anul 2008, respectiv trei milioane de euro, in crestere cu 50% fata de anul 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri