Autoritatea Navala Romana (ANR) va reduce unele investitii prevazute pentru anul viitor, desi reprezentantii institutiei sustin ca, in prezent, nu exista motive de ingrijorare privind efectele crizei financiare asupra bugetului.
Conducerea ANR a analizat planul de investitii pentru anul viitor si a decis sa faca unele reduceri in acest sens. Potrivit directorului general, Valentin Serbanescu, printre masurile pentru anul viitor se afla amanarea construirii unor sedii de capitanii cu activitate mai redusa de pe Dunare, precum cele de la Galati si Braila.

In acelasi timp, se va renunta pentru moment si la reparatiile capitale pentru unele pontoane de acostare, relateaza NewsIn.

Reprezentantii ANR au mai hotarit doar inlocuirea autoturismelor casate din parcul auto al institutiei care vor fi inlocuite cu masini Dacia Logan. In acelasi timp, cresterile salariale ale angajatilor vor fi, anul viitor, de 10%, dar care va fi acordat si in functie de evolutia crizei financiare la nivel national.

Conducerea ANR si reprezentantii sindicatului au incheiat, vineri, negocierile pentru Contractului Colectiv de Munca pentru anul 2009. Cele doua parti s-au inteles ca procentul de marire salariala sa fie similar cu cel din acest an, respectiv de 10%, care insa va fi acordat daca bugetul autoritatii nu va fi afectat de criza economica.

Pana atunci, Consiliul de Conducere al ANR a hotarat acordarea de prime pentru sarbatorile de iarna in valoare de 800 de lei fiecarui angajat si tichete cadou in valoare de 150 de lei pentru fiecare copil al salariatilor. In prezent, la Autoritatea Navala Romana isi defasoara activitatea peste 700 de salariati.

Autoritatea Navala Romana, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor, este o institutie publica cu finantare extrabugetara, cu personalitate juridica, infiintata prin fuziunea Inspectoratului Navigatiei Civile cu Regia Autonoma "Registrul Naval Roman".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri