Billa Romania a finalizat in luna noiembrie procesul de modernizare a doua magazine pe care le detine in Cluj si Craiova, in urma unei investitii totale de 1,2 milioane de euro, au informat reprezentantii companiei.

Astfel, cele doua magazine au fost reamenajate si beneficiaza de echipamente, instalatii si finisaje moderne.

"Noul format de magazin va aduce o crestere substantiala a vanzarilor printr-un plan de mercantizare adaptat clientului modern, prin asigurarea unei complementaritati mai bune a categoriilor adiacente si printr-o directionare controlata a fluxurilor de clienti in interiorul magazinului", arata oficiali ai Billa.

Lantul de magazine Billa are in momentul de fata o retea formata din 33 de magazine in 23 de orase mari din tara. Billa Romania este parte componenta a grupului german Rewe care numara mai mult de 12.000 magazine si 290.000 angajati in intreaga Europa.

Grupul german de retail Rewe a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 45 miliarde euro, in crestere cu peste 5% comparativ cu anul 2006. Pe plan local, Rewe Romania a inregistrat anul trecut, o cifra de afaceri de 1,34 miliarde euro, in crestere cu 27% fata de anul precedent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si