Companiile Rompetrol si Petrom a anuntat incepand de luni o scadere a preturilor benzinelor si motorinelor din statiile proprii.
Compania Rompetrol, controlata de KazMunaiGaz din Kazakhstan, va ieftini preturile de referinta la benzina si motorina cu 12 bani/litru, respectiv sase bani incepand de marti, potrivit datelor transmise de companie.

Astfel, benzina Premium E4 va costa 2,99 lei/litru, iar pretul de referinta la benzina Efix 95 va fi 3,04 lei/litru, in timp ce litrul de benzina Euro Super 98 fara Plumb va costa 3,67 lei.

Motorina Efix Diesel se va vinde cu 3,55 lei/litru, iar sortimentul de motorina Super Euro 5 cu 3,84 lei/litru.
Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Anterior, Rompetrol a ieftinit benzina si motorina cu 10 bani/litru, incepand din 4 decembrie.

De asemenea, compania Petrom a anuntat ca incepand de luni preturile benzinelor si motorinelor din statiile proprii scad cu 12 si respectiv sase bani pe litru.

Astfel, litrul de benzina Premium fara plumb 95 costa 2,83 lei, Top Premium fara plumb 99+ se comercializeaza cu 3,16 lei/litru, iar OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 cu 2,93, respectiv 3,56 lei/litru.

Totodata, sortimentul de motorina Top Euro Diesel 4 se comercialiaza cu 3,40 lei per litru, OMV Sprint Diesel cu 3,45 lei/litru, Euro Diesel 4 cu 3,32 lei, iar OMV Premium Diesel cu 3,73 lei/litru.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta anuntate de companie.
Anterior, Petrom ieftinise benzinele si motorinele cu 9 bani/litru, incepand din 3 decembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri