Directorul general al Oil Terminal SA Constanta, Mihai Lupu, a declarat ca va demisiona saptamana viitoare din functie, intrucat a fost ales deputat PNL in judetul Constanta.

"Am candidat in Colegiul 2 din judetul Constanta, din partea PNL, si am castigat un post in Camera Deputatilor. Imediat ce voi depune juramantul in Parlament, imi voi da demisia de la Oil Terminal SA Constanta, fiind in situatie de incompatibilitate", a precizat Mihai Lupu, citat de NewsIn.

Mihai Lupu este membru PNL de 13 ani si a ocupat functia de director general al Oil Terminal Constanta din 20 aprilie 2005.

Actionariatul companiei este format din Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 59,62% din actiuni, Fondul Proprietatea (10%), Broadhurst Investments (7,61%) si 22,77% din actiuni apartin altor actionari.

Oil Terminal SA Constanta este companie specializata in vehicularea titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide si a altor produse si materii prime in vederea importului/exportului si tranzitului. Oil Terminal Constanta reprezintã unul dintre cele mai mari terminale din Sud-Estul Europei. S.C. Oil Terminal Constanta a fost infiintatã in anul 1898.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si