"Decizia de a ne lansa pe piata obiectelor de mobilier de lux din Romania a fost una strategica avand in vedere potentialul de crestere al segmentului high class din Romania si nevoia pentru obiectele de mobilier de calitate inalta destinate acestui segment" a declarat directorul general 4 For Style, Daniela Prisecari, potrivit NewsIn.

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia totala pentru lansarea afacerii se ridica la valoarea de 400.000 euro.

In prezent, compania 4 For Style comercializeaza o gama completa de mobilier pentru living, dining, mobilier pentru copii si tineret, accesorii textile pentru copii, disponibila in cadrul unui showroom inaugurat recent in zona de nord a Capitalei. Potrivit reprezentantilor companiei, mobila pentru copii este produsa in Danemarca.

Citeste si:

In afara showroomului din Baneasa, compania isi mai comercializeaza produsele prin intermediul magazinului online de mobila 44style.ro.

Distribuitorul 4 for Style are in portofoliu unele dintre cele mai importante branduri internationale precum Padua, Bullfrog, Glassfires, Biofireplaces sau Small World. Compania estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri de peste un milion de euro.