Rompetrol va ieftini benzina si motorina

Compania Rompetrol va ieftini preturile de referinta la benzina cu 5 bani si la motorina cu 6 bani/litru, incepand de astazi, potrivit datelor prezentate de companie.

Astfel, benzina Premium E4 va costa 2,94 lei, iar benzina Efix 95 (Euro 4), 2,99 lei/litru, in timp ce litrul de benzina Euro Super 98 Fara plumb se va vinde cu 3,62 lei.

De asemenea, motorina se ieftineste cu 6 bani/litru, incepand de astazi. Litrul de motorina Efix Diesel va costa 3,43 lei, iar cel de motorina Super Euro 5 se va vinde cu 3,72 lei.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Ultima modificare a preturilor operata de Rompetrol a avut loc pe 15 decembrie, cand compania a ieftinit motorina cu 6 bani/litru.

Totodata, compania LukOil Romania, membra a grupului rusesc LukOil, a ieftinit benzina cu 5 bani si motorina cu 6 bani/litru, potrivit datelor prezentate luni de companie. De asemenea, compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a ieftinit preturile de referinta la benzina cu 5 bani si la motorina cu 6 bani/litru, incepand de luni, ora 12.00, potrivit datelor transmise luni de Petrom.

Anterior, Rompetrol a ieftinit motorina, incepand din 27 noiembrie, cu 5 bani/litru, in timp ce pretul benzinei ramasese nemodificat.

In Romania, compania opereaza peste 400 de benzinarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri