Clifford Chance, cea mai mare firma de avocatura din lume, si Badea & Asociatii au anuntat astazi ca au agreat sa fuzioneze.

Fuziunea isi va produce efecte, sub rezerva aprobarii de catre parteneriatul global al Clifford Chance, incepand cu 1 mai 2009. Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in anul 2006 pe baza asocierii cu Badea & Asociatii, anticipand ca fuziunea se va realiza in urmatorii trei ani. Badea & Asociatii a fost fondata in anul 2002 de catre Daniel Badea si Nadia Badea.

Biroul din Bucuresti are in prezent patru parteneri si 50 de avocati, iar ca urmare a fuziunii va opera sub numele "Badea Clifford Chance". Biroul va fi in continuare condus de Daniel Badea (foto) in calitate de Managing Partner.

"Asocierea a creat sinergii semnificative pentru ambele firme, iar integrarea a avut loc natural avand in vedere colaborarea deja existenta si compatibilitatea de standarde si clienti. Legatura cu Clifford Chance ne-a pus la dispozitie o platforma globala si acces la clienti internationali activi in Europa de Sud-Est", a spus Daniel Badea.

Clifford Chance este prezenta in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul din Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 36 de parteneri si peste 320 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev. La nivel global firma are 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.

"Suntem incantati ca firmele noastre s-au integrat atat de rapid si eficient. Avem un numar semnificativ de clienti importanti comuni, iar biroul din Romania asista o mare parte din clientii nostri strategici la nivel global", a declarat Michael Cuthbert, Regional Managing Partner al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est .

Badea & Asociatii a fost fondata de catre Daniel Badea si Nadia Badea in anul 2002.

Badea Clifford Chance a oferit in mod constant consultanta investitorilor internationali din Romania si Sud-Estul Europei, specializandu-se pe tranzactii multijurisdictionale complexe in domeniile financiar-bancar, piata de capital, achizitii si fuziuni, real estate pentru clienti precum banci internationale si de investitii, fonduri de private equity sau companii globale. Firma numara patru parteneri si are 50 de avocati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si