CFR Calatori a deschis saptamana aceasta prima casa de bilete intr-un complex comercial, in Carrefour Colentina, si intentioneaza sa deschida alte asemenea unitati in complexe comerciale din zone aglomerate, au declarat reprezentantii CFR Calatori.
"In functie de succesul pe care aceasta initiativa o va avea in randul pasagerilor si de prospectarea pietei, aceasta initiativa poate fi extinsa si in alte complexe comerciale. Se vor lua in calcul zonele comerciale intens vizitate de potentiali clienti CFR Calatori, din cartiere cu intensitate demografica ridicata", au declarat reprezentantii biroului de presa CFR Calatori, potrivit NewsIn.

De la aceasta casa de bilete se pot procura toate tipurile de legitimatii de calatorie pentru traficul intern.
Carrefour Romania, parte a grupului francez de retail, are in prezent 21 de hipermarketuri in Romania din care 15 in afara Capitalei. Carrefour este prezent si pe segmentul de supermarketuri dupa ce a preluat in toamna anului trecut lantul de magazine Artima, pentru 55 milioane de euro. Reteaua Artima opera 21 de supermarketuri, concentrate in vestul tarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CFR: Capacitatea de transport va fi adaptata in minivacanta de Paste
Setari Cookie-uri