"In 2008 ne-am atins obiectivele de crestere, datele sunt partiale, de aproximativ 15-17% fata de anul trecut. Pentru 2009 am bugetat o crestere tot de 15-17% fata de 2008. Este un buget "conservator" care ia in calcul varianta pesimista in ceea ce priveste situatia economica din Romania in ciuda unor proiecte mari pe care le avem deja asigurate", a declarat Doru Bostina, citat de NewsIn.

Acesta a adaugat ca firma de avocatura are proiecte ce se vor derula si in prima parte a anului viitor in zona pietei de capital (listarea Romtelecom, Nuclearelectrica), zona de fuziuni si achizitii sau cea bancara.

"Pariul nostru este insa zona de utilitati, infrastructura, mediu si energie, zone care vor beneficia masiv de pe urma finantarilor europene", a subliniat avocatul coordonator al "Bostina si Asociatii".

Citeste si:

Casa de avocatura a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,49 milioane euro si are peste 130 de avocati si colaboratori. Firma de avocatura detine birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania.

In 2007, Bostina si Asociatii a stabilit un parteneriat cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.