O noua firma de avocatura si-a facut loc in peisajul juridic autohton. Iulia Vass, fost coordonator al departamentului Achizitii Publice si Dezvoltare din cadrul Bostina & Asociatii, a pus bazele VASS Lawyers.

„Catalizatorul infiintarii acestei case de avocatura a fost reprezentat de viziunea unei firme de avocatura cu o echipa formata din oameni integri si extrem de bine pregatiti, pentru care intelegerea corecta a nevoilor clientilor si excelenta serviciilor prestate sa reprezinte principalul obiectiv profesional. Spiritul de echipa se va afla la loc de cinste in cadrul firmei noastre, iar prin valorile morale si profesionale promovate VASS Lawyers va crea noi standarde de loialitate si profesionalism, oferite atat clientilor sai si comunitatii din care face parte, cat si propriilor colaboratori si angajati”, a aratat Iulia Vass, managing partner al VASS Lawyers.

VASS Lawyers ofera servicii juridice in domenii precum achizitii publice, dreptul muncii, concurenta, contracte comerciale, imigrare si dobandirea cetateniei. De asemenea, firma pastreaza un contact permanent cu clientii sai prin informari periodice cu privire la noutatile legislative din domeniile mentionate si prin consultanta de specialitate in vederea adaptarii acestor noutati la necesitatile clientilor.

Potrivit Iuliei Vass, „obiectivele in cifre stabilite pentru anul 2009 pot fi sintetizate astfel: o echipa de 10 avocati, un portofoliu consolidat de 50 de clienti si o cifra de afaceri de 500.000 euro”.

„Avem convingerea ca sectorul achizitiilor publice si al parteneriatelor public-private, domeniul de focus al firmei noastre, va asigura atingerea obiectivelor mentionate. Cu atat mai mult cu cat, din cauza crizei economice, contractele din domeniul privat se obtin din ce in ce mai greu, achizitiile publice devenind o alternativa tot mai atragatoare pentru companiile din Romania”, a adaugat Iulia Vass, Managing Partner al VASS Lawyers.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cel mai mare producător de bijuterii va folosi doar aur și argint reciclat
Setari Cookie-uri