Tera Software&Consulting va furniza, in februarie, printr-un contract cadru incheiat pe o perioada de 4 ani cu CFR Calatori, 9 milioane de bilete termoreactive pentru editarea legitimatiilor de calatorie in valoare de 207.000 lei, a spus directorul de comunicare al CFR Alexandru Dumitrescu.

"Exista un contract cadru valabil patru ani care a fost castigat prin Bursa Romana de Marfuri (BRM), in decembrie, de firma Tera Software&Consulting. Aceasta se obliga sa furnizeze bilete termoreactive pentru editarea legitimatiilor de calatorie, fiind vorba de partea bruta a legitimatiilor de calatorie. Avem nevoie de cantitati insemnate, mai ales daca tinem cont ca sunt aproximativ 250.000 de calatori pe zi, iar achizitiile pentru matrita pretiparita pe care se editeaza ulterior datele calatoriei se vor face etapizat" a declarat, ciatat de NewsIn directorul de comunicare CFR Calatori, Alexandru Dumitrescu.

Potrivit acestuia, CFR Calatori a incheiat acordul cadru care implica incheierea de contracte anuale intr-o limita de maxim 270 milioane bilete si un minim de 200 milioane de bilete pentru patru ani la un pret de 23 lei pe mia de bucati. In plus, Dumitrescu a mai subliniat ca biletul termoreactiv de calatorie are un format de 15 cm/6 cm si are pretiparita o serie si elemente de siguranta ca sa nu fie falsificat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Durata calatoriei cu trenul din Capitala la Suceava, redusa cu o ora