Human Value International (HVI), companie de executive search, consultanta HR, audit organizational si strategii de realocare de personal, isi propune triplarea cifrei de afaceri, de la 70.000 de euro in 2008 la peste 200 000 in acest an, a anuntat Petra Votisky (foto), Country Manager HVI.
Una dintre solutiile de combatere a crizei propusa de Human Value International este implementarea tacticii de cautare activa a talentelor.

“In conditiile actuale cuvantul de ordine pentru orice companie ar trebui sa fie eficientizarea procesului de lucru. Acest aspect implica nu doar atragerea de adevarati specialisti in posturile cheie ci si pastrarea, motivarea si dezvoltarea personalului deja existent in companie. Managementul talentelor si focusarea pe competentele angajatului va asigura cresterea durabila a oricarei companii”, a completat Alina Roibu, Corporate Affairs Manager in cadrul Human Value International.

Cu o prezenta de mai bine de jumatate de an pe piata din Romania, reprezentantii companiei declara ca, pentru anul 2009, vizeaza cresterea portofoliului de clienti cu 25% si cresterea numarului angajatilor de la 7 la 12.

“Primul proiect vizeaza in mod special segmentul hotelier iar al doilea va aduce o noua abordare a serviciilor de recrutare printr-o metodologie inovativa menita sa ofere suport in aceste momente de instabilitate economica. In acelasi timp avem in vedere lansarea unor programe speciale de training si consultanta, incepand cu cea de-a doua jumatate a anului”, a mai declarat Roibu
.
Compania Human Value International, specializata in furnizarea de servicii executive search, consultanta HR, audit organizational si outplacement activeaza pe piata Centrala si de Est a Europei de aproximativ 10 ani, in Romania fiind prezenta din iunie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri