O aeronava Tiriac Air, cu doi membri ai echipajului si 10 pasageri la bord, a iesit de pe pista aeroportului din Oradea in momentul aterizarii, a declarat directorul de investigatii transport aerian din cadrul Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), Mircea Ciuca.

"O aeronava Tiriac Air a decolat de pe aeroportul Otopeni, iar in jurul orei 15.30, dupa ce a aterizat pe aeroportul din Oradea, a iesi de pe pista", a declarat directorul de investigatii transport aerian din cadrul MTI, Mircea Ciuca, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, in aeronava se aflau doi membri ai echipajului si 10 pasageri, care in acest moment sunt in siguranta. Ciuca a spus ca nu se cunosc cauzele acestui incident, nu se cunosc detalii.
La fata locului s-a deplasat o echipa tehnica de investigatii urmand a analiza care au fost cauzele pentru care aeronava a iesit de pe pista. "In circa doua-trei zile vom afla, in urma raportului echipei tehnice, ce s-a intamplat", a precizat Ciuca.

Avionul a iesit de pe pista, vineri, in momentul aterizarii pe Aeroportul din Oradea, cel mai probabil din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Avionul plecase in jurul orei 14.45 din Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Aeroportul Oradea, inchis pana in septembrie