Adrian Baicusi il va inlocui din functie pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, Marcel Piteiu pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, iar Vasile Miu a fost confirmat in functia de director general al Oil Terminal, potrivit datelor biroului de presa al ministerului Economiei.
Ordinele de numire in functie au fost emise vineri, 16 ianuarie 2009, pentru Transelectrica si joi, 15 ianuarie pentru Romgaz si Oil Terminal Constanta, potrivit datelor Ministerului Economiei.

"Adrian Baicusi va fi director general al Transelectrica, din 21 ianuarie 2009, iar eu voi ocupa postul de director al Sucursalei Transelectrica de la Sibiu", a precizat pentru NewsIn Stelian Gal.

La randul sau, directorul general al Romgaz, Francisc Toth, a declarat vineri agentiei NewsIn ca a aflat ca va fi inlocuit din functie de Marcel Piteiu, insa nu a fost oficial anuntat. Acesta a fost director general al Romgaz din aprilie 2008.

Mihai Lupu a demisionat la 18 decembrie 2009 din functia de director general al Oil Terminal, intrucat a fost ales deputat PNL.

Ministerul Economiei, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat pentru declaratii.

Transelectrica este transportatorul national de electricitate. Romgaz este producator de gaze naturale. Oil Terminal Constanta este unul dintre cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei.
Actionarul majoritar al celor trei companii este Ministerul Economiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri