"Suma investita va fi alocata in special in training-uri pentru pregatirea personalului si in promovarea produselor Caramel Lounge. Vrem ca in 2009 sa ne promovam produsele atat pe Internet, cat si pe linia radioului", a explicat Balan.

Acesta a mai adaugat ca in 2009, Caramel Lounge va imbunatati sistemul de livrare si va introduce magazinul on-line pe site-ul companiei, informeaza NewsIn.

Pentru acest an, importatorul de produse de ciocolata si inghetata de lux Venchi, anunta lansarea a 25 de noi produse pe liniile de ciocolata si inghetata de lux.

Compania va deschide in luna mai un magazin in Constanta, dupa ce in septembrie 2008, a inaugurat primul magazin.

Citeste si:

In 2009, unicul importator de produse de ciocolata si inghetata de lux Venchi vrea triplarea afacerilor, pana la un milion de euro, ca urmare a extinderii retelei de magazine proprii.

Venchi, cu sediul in Castelletto Stura, Italia, este in prezent singurul laborator de fabricare a dulciurilor din peninsula care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de-a lungul timpului. Din totalul veniturilor, exporturile reprezinta 15%, procent care se doreste a fi imbunatatit atat prin intrarea pe noi piete, cat si prin consolidarea celor deja existente (China, Japonia, SUA, Germania). In Italia compania distribuie produsele prin intermediul a peste 6000 de locatii si este prevazuta o crestere a numarului acestora.

Produsele Venchi preparate in laboratoarele din Italia sunt aduse inca de anul trecut, in Romania, de Caramel Lounge, unicul importator national. In prezent, produsele Venchi pot fi cumparate din urmatoarele locatii din Bucuresti: Asa Diplomatic Shop, Aeroport Henri Coanda, Travel Shop, Galeriile Comerciale Marriot, Libra 98 din cadrul Mario Plaza, Travel Shop din cadrul Le club, Jolie Ville si din Constanta: City Flowers, Anthurium Flowers, Grand Supermarket, Grand Hotel Rex si Dovi Shop.