Firma de avocatura bpv Grigorescu atrage un nou partener, Liz Minea, pentru divizia de Litigii si Arbitraj, si mizeaza ca acest segment de activitate va genera 15-20% din incasarile firmei.

"Departamentul de Litigii si Arbitraj nu va fi doar o anexa la practica de consultanta existenta, ci un pilon principal pentru directia de dezvoltare a societatii noastre. Datorita acestui lucru am cooptat in echipa un partener cu experienta relevanta si semnificativa", a declarat Catalin Grigorescu, avocatul coordonator al bpv Grigorescu.

Astfel, domeniul de practica va fi condus de catre Liz Minea (foto), care a devenit partener de la inceputul anului.

Minea a facut parte din grupul de avocati care i-au reprezentat pe Dinu Patriciu si Rompetrol in judecarea procesului dintre Dinu Patriciu, Rompetrol si Serviciul Roman de Informatii legat de interceptarea convorbirilor omului de afaceri.

Liz Minea va conduce la inceput o echipa de cinci avocati cu expertiza mixta, care pot acoperi volumul de munca existent. Fiind vorba de o echipa cu expertiza mixta, alocarea resurselor va fi foarte flexibila, in functie de natura litigiilor cauzate de contextul economic actual.

In planurile de dezvoltare ale departamentului este inclusa si recrutarea a inca doi avocati seniori.

Liz Minea are o experienta de peste paisprezece ani in litigii private si arbitraj in domeniile de drept civil, comercial si administrativ, de asemenea, aceasta a facut parte din comitetul insarcinat cu redactarea si implementarea reglementarilor privind exproprierile in interes public si a fost implicata in proiectul de expropriere vizand constructia autostrazii A2, Bucuresti - Constanta.

bpv Grigorescu are o echipa de 26 de avocati si acopera domeniile de Drept societar, fuziuni si achizitii, Dreptul concurentei, Drept bancar si financiar, Drept imobiliar si constructii, Dreptul muncii, achizitii publice si Drept fiscal.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Desfiintarea Rasdaq:Cum raspund avocatii la intrebarile investitorilor