Accord din toate punctele de vedere

O japoneza vrea sa cucereasca piata romaneasca. Honda Accord, caci despre ea este vorba convinge prin finisarea de exceptie si materialele de calitate din interior.

Avand un design care denota forta si agilitate, Honda Accord dispune si de motoare care sa-i puna in valoarea silueta.

De asemenea, datorita directiei precise si usor manevrabile,masina poate fi controlata usor dand totodata un sentiment de siguranta in conducere.

Mai mult, trenul de rulare face fata cu succes si strazilor denivelate, care sunt omniprezente in Romania.

La dotari standard Honda Accord sta destul de bine. In ceea ce priveste siguranta pasiva aceasta este asigurata de centurile pretensionate, airbag-urile frontale, laterale si de tip cortina.

Tot din dotarea standard fac parte si sistemele ABS, EBD si nu in ultimul rand sistemul de protectie pietoni brevetat de Honda.

Atunci cand este folosita la drum lung Honda Accord vine in intampinarea pasagerilor cu climatizarea automata in doua zone, iar sistemul cruise control ajuta soferul sa mentina o viteza constanta fara a mai folosi pedala de acceleratie.

Geamurile electrice sunt prezente si pe fata si pe spate, iar oglinzile sunt de asemenea electrice si incalzite.

Sistemul audio este de cea mai buna calitate avand sase sau opt boxe.

Honda Accord a primit numeroase premii printre care si titlul de cea mai buna masina de familie la clasa sedan pe plan mondial, acordat de redactorii de la Edmunds.com.

Pretul CIP al acestui model este de 17.425 de euro, iar importatorul marcii Honda in Romania, Carpati Motor ofera un discount de 1.500 de euro la modelul Accord.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri