Adriana Radu, 41 ani, ocupa din iulie 2008 pozitia de HR Manager al companiei Henkel Romania. Absolventa a facultatii de Business Management, University of Humberside, Marea Britanie, Adriana este casatorita si are un copil.

Adriana Radu are sase ani de experienta ca HR Manager in diverse industrii. In perioada 2004- iulie 2008 Adriana Radu a lucrat pentru compania Coca Cola Hellenic Romania si Republica Moldova, intai ca Senior HR Manager Regiunea de Est a Romaniei si apoi ca HR Manager Coca-Cola Imbuteliere Chisinau.

In aceasta perioada a avut oportunitatea de a se implica in gestionarea schimbarii modelului de business impreuna cu echipa manageriala din Moldova si Romania.

Henkel Romania are in prezent 600 angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii.

La nivel mondial, Henkel, una dintre companiile mentionate in topul Fortune Global 500, a realizat in anul fiscal 2007, vanzari in valoare de 13,074 miliarde euro. Henkel are peste 52.000 de angajati in intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Deschiderea teraselor, un compromis pe care nu toți sunt dispuși să și-l asume
Setari Cookie-uri