Puneti intrebari lui Dragos Dinu, despre criza si industria pharma

In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste 2 saptamani, Dragos Dinu, partener al firmei de consultanta in domeniul pharma, Link Resource, va raspunde cititorilor Wall-Street. Temele discutiei vor fi: oportunitatile si problemele din industria pharma pe timp de criza.

Isi va continua industria pharma autohtona cresterea inregistrata in ultimii ani? Care vor fi principalele motoare ale unei posibile cresteri? In ce masura vor fi afectate marjele de profit ale jucatorilor din industria farmaceutica de devalorizarea leului fata de moneda europeana? Vor mai veni noi jucatori pe paiata locala de pharma in 2009? Acestea sunt doar cateva intrebari „de inceput” pentru constructia dialoguluicititorii Wall-Street – Dragos Dinu (foto).

Dinu are mai mult de 16 ani de experienta in management, dintre care 13 ani in industria farmaceutica, participand din pozitia de CEO la constructia liderului pietei de distributie si retail din industria farmaceutica. Numele sau este strans legat de ascensiunea marcilor Sensiblu si Mediplus si listarea A&D Pharma pe bursa din Londra.

Dragos Dinu a renuntat la functia de director al A&D Pharma in luna august a anului trecut, dupa sase ani la conducerea grupului.

Link Resource este o companie romaneasca specializata in servicii integrate de consultanta in domeniile medical si farmaceutic. Acuala structura a companiei include patru parteneri, 12 consultanti seniori si o retea de alti peste 30 de consultanti, care acopera toate specializarile companiilor din industria de servicii medicale si din cea farmaceutica.

Va invitam sa trimiteti pana duminica, 8 februarie, intrebarile si temele de discutie pentru Dragos Dinu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri