5 Februarie 2009

TMK Resita vrea sa dea afara 200 de angajati din sectoarele auxiliare

Compania siderurgica TMK Resita (SROY) a anuntat ca intentioneaza sa concedieze 200 de angajati, din sectoarele auxiliare si de activitatate indirecta, din numarul total de 1.166 de salariati, potrivit unui comunicat transmis pietei Rasdaq.

Compania a precizat ca nu vor fi afectati angajatii directi din sectoarele de productie ale uzinii si nici capacitatea de productie proiectata.

TMK Resita a trimis notificarea privind concedierile Inspectoratului Teritorial de Munca Caras-Severin, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si sindicatului Vatra.

Producatorul siderurgic are un capital social de 327,55 milioane lei, divizat in 131 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Compania este controlata de TMK Europe GMBH, parte a grupului rusesc TMK, care detine 99,48% din capital.

In prezent, titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul SROY. Valoarea de piata a companiei este de 374,7 milioane lei (87,2 milioane euro), conform ultimei cotatii, de 2,86 lei, stabilite in cadrul sedintei de marti.



Citeste si