Compania Delaco a inregistrat o crestere de 55% a cifrei de afaceri pentru anul 2008, fata de anul 2007, ajungand la 185 de milioane de lei (50 milioane de euro).
Pentru anul 2009 reprezentantii Delaco estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40%, pana la 70 milioane de euro, avand in plan lansari pe mai multe segmente de produse.

Compania se situeaza astfel in primii cinci producatori de branzeturi din Romania. Pentru aceeasi perioada, profitul companiei a inregistrat o dublare a valorii fata de 2007.

„Rezultatele bune se datoreaza inregistrarii unei dublari a vanzarilor pe segmentul de cascaval. Aceasta crestere a fost influentata in mare parte de investitiile in comunicare, estimate la aproximativ 2 milioane de euro”, a declarat Tudor Comaniciu, director general Delaco.

Potrivit acestuia, rezultatele inregistrate vin ca o consecinta fireasca a cresterii mari pe care am avut-o pe segmentul de cascaval.

Compania Delaco a dat in folosinta la inceputul anului 2008 un depozit in localitatea Codlea, judetul Brasov, a carui valoare estimata se ridica la doua milioane de euro. De asemenea, Delaco a lansat anul trecut propria gama de branza topita si a desfasurat o campanie de promovare a cascavalului Delaco.

Delaco este distribuitor unic in Romania pentru marcile Zott, Bergader, Joya si Reinert si asigura logistica pentru Reinert.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri