Compania de training Sandler Training are franciza in Romania

Sandler Training, una dintre cele mai mari companii de training in vanzari, cu sediul central in Statele Unite ale Americii (SUA) a acordat franciza companiei de training si consultanta Add Value Serv, prin intermediul lui Vlad Dutescu, managing partner al firmei romanesti.

“Romania reprezinta un important centru de afaceri pentru Sandler Training, o piata emergenta si in dezvoltare, chiar si in contextul crizei financiare la nivel mondial”, a declarat Margaret Stevens Jacks, vice-presedinte de dezvoltare internationala al Sandler.

In privinta climatului economic, Dutescu afirma ca “lansarea Sandler Training pe piata romaneasca intr-o perioada de recesiune economica la nivel mondial, cand majoritatea companiilor au ca prioritati supravietuirea si reducerea costurilor, vine exact din nevoia de inovatie, imbunatatirea performantei si a calitatilor de lider cerute de o astfel de situatie.”

Compania Sandler Training - cunoscuta anterior sub numele de Sandler Sales Institute - a fost fondata in anii 70 de catre David H. Sandler.

Incepand din 1994, Sandler Training s-a clasat de 8 ori pe locul 1 in topul publicatiei Entrepreneur Magazine, in categoria dedicata programelor de training, inclusiv in ultimii 3 ani consecutivi, 2006, 2007 si 2008. In 2008 The Wall Street Journal clasa Sandler Training in Top 25 cele mai performante francize, indiferent de categorie.

Sandler Training are peste 220 de centre de training in America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia si Australia, furnizand programe de training in intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri