Planul Elvila: Magazine in franciza in 50 de orase

Producatorul autohton de mobila Elvila, detinut de omul de afaceri Viorel Catarama, are in plan sa deschida magazine noi, operate in sistem de franciza, in aproape 50 de orase din Romania.

Contractul de franciza incheiat cu Elvila are durata de un an si nu se solicita taxa de intrare sau redevente. Totodata, Elvila acorda noului partener in franciza atat asistenta la amenajarea spatiului, training in vanzari, consultanta in marketing si management, diferite programe de instruire pentru angajatii francizatului, nu numai in vanzari, scrie NewsIn.

Printre orasele vizate, unde compania intentioneaza se deschida anul acesta magazine in sistem de farnciza, se numara Arad, Timisoara, Lugoj, Calafat, Bistrita, Dej, Sebes, Blaj, Sibiu, Sighisoara, Tg. Mures, Reghin, Piatra Neamt, Vatra Dornei, Giurgiu, Slobozia, Medgidia, Mangalia, Barlad, etc.

Grupul Elvila a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de circa 115 milioane de euro, in crestere usoara comparativ cu rezultatele din 2007. Compania a renuntat in 2008 la circa 450 de angajati, iar pentru 2009 nu sunt prevazute noi concedieri. Elvila are in prezent circa 1.700 de angajati.

Reteaua de magazine Elvila este formata din 25 de unitati proprii si 29 de magazine in regim de franciza.

Dezvoltarea Elvila are, potrivit presedintelui Viorel Catarama, trei directii principale: retelele proprii, francizele si distribuitorii autorizati.

Elvila este unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania. Compania produce si comercializeaza mobila pentru casa si birou, adresandu-se prin colectia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii si medii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri