Staer va deschide al doilea magazin din Brasov

Producatorul de mobila Staer din Galati va deschide al doilea magazin din Brasov, in data de 12 februarie, ajungand astfel la o retea de 27 magazine.

In media, investitia intr-un magazin al companiei se ridica la aproximativ un milion de euro.

Retailerul de mobila a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 98,7 milioane lei (26,8 milioane euro), in scadere cu aproximativ 3% fata de 2007, ca urmare a scaderii vanzarilor pe fondul crizei financiare.

Companie cu capital integral romanesc, Staer a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un SRL, avand 10 angajati, Staer devine in timp societate pe actiuni, avand in prezent o unitate proprie de productie in Galati, o retea de 25 magazine proprii deschise in toata tara, un parc auto de 106 camioane si peste 800 de salariati.

Staer are capacitati proprii de productie, dotate cu linii tehnologice performante. Pentru mentinerea si imbunatatirea continua a calitatii produselor si servciilor oferite, Staer a implementat, din aprilie 2007, sistemul ISO 9001 de control al calitatii.

Staer ofera o gama larga de mobilier casnic, iar ca noutate produce si comercializeaza programe de mobilier modular destinat bucatariilor si livingurilor (canapele si sisteme de expunere de tip wall units).

Stefan Nicolae detine peste 80% din actiunile Staer. Principalii concurenti ai Staer pe piata locala de retail cu mobila sunt Mobexpert, Elvila, IKEA si Kika.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri