Aproximativ trei sferturi dintre salariatii de la ArcelorMittal Hunedoara au fost trimisi in concediu, de luni, din cauza unor lucrari de investitii.
Directorul general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, a afirmat ca, incepand de luni, doar un sfert din salariati combinatului vor merge la lucru. Ceilalti vor fi in concediu timp de o luna si o saptamana.

”Avem lucrari la Otelaria Electrica nr. 2, pentru un nou sistem de evacuare a zgurii, motiv pentru care trei sferturi dintre cei 1.200 de angajati ai combinatului merg in concediu de odihna, unii si cu plata a 75%. Investitia se va derula intre 9 februarie si 15 martie. Lucram la o evacuare a zgurii, astfel ca sa nu se mai produca acele bubuituri in oras, ca sa numai deranjam populatia. Este vorba de o investitie de mediu”, a declarat Remus Patan, citat de NewsIn.

De la inceputul lunii decembrie 2008 si pana pe 8 ianuarie 2009, salariatii de la ArcelorMittal Hunedoara au fost trimisi in concediu de odihna, pe fondul scaderii comenzilor catre combinat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri