Producatorul de mobilier Unican vizeaza afaceri de peste un mil. euro in 2009

Producatorul roman de mobilier personalizat Unican va inaugura, in 2009, doua noi showroom-uri la Bucuresti si Ploiesti si vizeaza afaceri cu 10% mai mult fata de anul trecut, la peste un milion de euro, a declarat directorul general Unican, Madalina Grigore Zamfir.

" Pentru 2009 avem ca obiectiv principal cresterea cu pana la 10% a cifrei de afaceri si continuarea parteneriatelor pe sectorul de rezidential si hypermarketuri", a declarat Madalina Grigore Zamfir.

Producatorul de mobilier personalizat a anuntat deschiderea unui showroom in cadrul complexului Grant Shopping Center Crangasi pe o suprafata de 140 metri patrati, cu o investitie de aproximativ 40.000 de euro. In plus, conducerea companiei a anuntat ca in planurile Unican pentru 2009 intra si deschiderea a doua noi showroom-uri in Bucuresti si Ploiesti, potrivit NewsIn.

Cele mai importante proiecte derulate in 2008 au vizat sectorul rezidenatial prin furnizarea mobilierului de bucatarie pentru trei complexe in zona Titan. Potrivit reprezentatilor Unican, bucatariile raman principalele produse din portofoliul companiei, reprezentand peste 50% dintre comenzile primite in 2008.

"Nu au scazut comenzile pana in prezent, iar noi speram ca o sa creasca. Piata de mobilier va trece printr-un filtru, iar cei care pun pret pe calitate vor supravietui", a mai spus Madalina Grigore Zamfir.

Compania ofera solutii integrate de amenajare a locuintei, mobilier si accesorii. Din 2006, Unican a intrat intr-un proces de retehnologizare, iar investitiile realizate s-au ridicat la circa 300.000 de euro, bani folositi in ultilaje cu scopul de a creste productivitatea in fabrica de la Chitila, carea are in prezent un numar de peste 50 de angajati.

Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier. Compania a fost infiintata in 1999 si de atunci ofera solutii complete de amenajare si se bazeaza pe realtionarea cu clientul pentru crearea interioarelor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri