Medlife: Investitii de 5 mil. euro si o crestere a cifrei de afaceri de 40% in 2009

Medlife va investi anul acesta cinci milioane de euro si va crea aproximativ 250 de noi locuri de munca, a anuntat compania.

Prima etapa a investitiilor se va derula in perioada martie-aprilie 2009 si va fi facuta dupa relocarea spatiilor de birouri din Calea Grivitei in Piata Victoriei, actiune ce a fost deja finalizata in luna ianuarie.

MedLife a inceput investitiile pentru extinderea maternitatii din cadrul Memorial Hospital cu 500 de metri patrati, aceasta urmand sa atinga suprafata de aproximativ 4.000 mp. Extinderea consta in deschiderea unor apartamente de lux pentru nasteri, ce vor avea fiecare doua camere-rezerva propriu- zisa si living si vor fi introduse noi servicii medicale.

Cea de-a doua investitie din prima etapa, in suprafata, de inca 500 metri patrati, consta in extinderea sectiei ambulatorii de medicina materno-fetala din cadrul Hyperclinicii Grivita. Extinderea va fi orientata pe o zona de mare cerere in Romania-cupluri infertile, genetica, fertilizare in vitro si imagistica ultraspecializata (ecocardiografie fetala).

Cu acest plan de investitii. Medlife estimeaza ca va depasi cifra de afaceri stabilita initial la 31,5 milioane de euro, realizand astfel o crestere cu 40%, fata de 2008, cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 21,2 miloane de euro.

De asemenea, Medlife va continua procesul de recrutare, intentionand sa atinga anul acesta un efectiv de 1.200, fata de cei 950 salariati inregistrati la finalul anului 2008.

Medlife detine peste o treime din cota de piata din Bucuresti si aproximativ 6% la nivel national, potrivit companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri