Medlife va investi anul acesta cinci milioane de euro si va crea aproximativ 250 de noi locuri de munca, a anuntat compania.
Prima etapa a investitiilor se va derula in perioada martie-aprilie 2009 si va fi facuta dupa relocarea spatiilor de birouri din Calea Grivitei in Piata Victoriei, actiune ce a fost deja finalizata in luna ianuarie.

MedLife a inceput investitiile pentru extinderea maternitatii din cadrul Memorial Hospital cu 500 de metri patrati, aceasta urmand sa atinga suprafata de aproximativ 4.000 mp. Extinderea consta in deschiderea unor apartamente de lux pentru nasteri, ce vor avea fiecare doua camere-rezerva propriu- zisa si living si vor fi introduse noi servicii medicale.

Cea de-a doua investitie din prima etapa, in suprafata, de inca 500 metri patrati, consta in extinderea sectiei ambulatorii de medicina materno-fetala din cadrul Hyperclinicii Grivita. Extinderea va fi orientata pe o zona de mare cerere in Romania-cupluri infertile, genetica, fertilizare in vitro si imagistica ultraspecializata (ecocardiografie fetala).

Cu acest plan de investitii. Medlife estimeaza ca va depasi cifra de afaceri stabilita initial la 31,5 milioane de euro, realizand astfel o crestere cu 40%, fata de 2008, cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 21,2 miloane de euro.

De asemenea, Medlife va continua procesul de recrutare, intentionand sa atinga anul acesta un efectiv de 1.200, fata de cei 950 salariati inregistrati la finalul anului 2008.

Medlife detine peste o treime din cota de piata din Bucuresti si aproximativ 6% la nivel national, potrivit companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri