Deloitte recruteaza un director specializat in HR

Incepand din luna ianuarie, Doina Patrubani, 50 de ani, a preluat functia de director in cadrul departamentului de Management Consulting al Deloitte Romania, aria sa de expertiza fiind gestionarea resurselor umane.

Stabilita in Franta din 1990, Patrubani detine un MBA international de la Institut Superieur de Gestion, Paris. Este licentiata in literatura engleza, Universitatea Bucuresti, si in regie, absolvind Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1989.

Doina Patrubani a trait si a lucrat timp de 20 de ani in Europa, dintre care ultimii 15 ani in cadrul Deloitte Touche Tohmatsu. De-a lungul timpului a avut diverse responsabilitati, cea mai recenta fiind pozitia de Lider al Initiativei de Management de Performanta (Performance Management Initiative Leader), in cadrul echipei Global Talent Management. Din aceasta postura, doamna Patrubani a elaborat, dezvoltat si implementat noua abordare de management al performantei, inclusiv un cadru nou de competente, pentru cele 140 de firme membre Deloitte la nivel global.

Aria sa de expertiza acopera o multitudine de aspecte, cum ar fi managementul de succesiune, elaborarea si implementarea strategiilor de management al talentului, instrumente de management al performantei, programe de mentorat, evaluarea managementului, dezvoltare organizationala, strategii si planuri de instruire si perfectionare, knowledge management, implementare de noi programe, elaborarea si implementarea de modele de competente, identificarea potentialului ridicat, Change Management, Leadership Development si Executive Coaching.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri