Incepand din luna ianuarie, Doina Patrubani, 50 de ani, a preluat functia de director in cadrul departamentului de Management Consulting al Deloitte Romania, aria sa de expertiza fiind gestionarea resurselor umane.
Stabilita in Franta din 1990, Patrubani detine un MBA international de la Institut Superieur de Gestion, Paris. Este licentiata in literatura engleza, Universitatea Bucuresti, si in regie, absolvind Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1989.

Doina Patrubani a trait si a lucrat timp de 20 de ani in Europa, dintre care ultimii 15 ani in cadrul Deloitte Touche Tohmatsu. De-a lungul timpului a avut diverse responsabilitati, cea mai recenta fiind pozitia de Lider al Initiativei de Management de Performanta (Performance Management Initiative Leader), in cadrul echipei Global Talent Management. Din aceasta postura, doamna Patrubani a elaborat, dezvoltat si implementat noua abordare de management al performantei, inclusiv un cadru nou de competente, pentru cele 140 de firme membre Deloitte la nivel global.

Aria sa de expertiza acopera o multitudine de aspecte, cum ar fi managementul de succesiune, elaborarea si implementarea strategiilor de management al talentului, instrumente de management al performantei, programe de mentorat, evaluarea managementului, dezvoltare organizationala, strategii si planuri de instruire si perfectionare, knowledge management, implementare de noi programe, elaborarea si implementarea de modele de competente, identificarea potentialului ridicat, Change Management, Leadership Development si Executive Coaching.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri