Posesorii de card MultiBonus pot acumula, in functie de valoarea cumparaturilor efectuate in statiile MOL, puncte care pot fi schimbate ulterior in produse si/sau servicii disponibile atat in benzinariile MOL, cat si in catalogul MultiBonus.

Din statisticile realizate pana acum de companie a reiesit faptul ca posesorii cardului MultiBonus au preferat sa schimbe punctele de fidelitate in produsele de calatorie, bunuri de uz casnic si produsele auto, acestea fiind preferate dintre numeroasele game de obiecte disponibile in Catalogul MultiBonus. Mai mult, posesorii de card MultiBonus au la dispozitie calendarul promotiilor, care vine in fiecare luna cu un anumit produs la un pret special, mai mic decat cel obisnuit.

Posesorii cardului MultiBonus au, de asemenea, o serie de avantaje fata de cei care nu detin acest card, printre care se numara: promotii periodice de multiplicare a punctelor acumulate la achizitionarea de carburanti sau produse din magazinul benzinariei.

Citeste si:

Cei mai fideli pot castiga de asemenea premii surpriza, fiind primii care primesc acasa noul catalog MultiBonus imediat dupa lansare. Totodata, posesorii de card sunt anuntati in avans de promotiile curente din reteaua de benzinarii pentru a putea beneficia de ele.

Catalogul MultiBonus poate fi obtinut in reteaua MOL Romania si poate fi consultat pe site-ul companiei, continand peste 100 de produse-cadou. Produsele prezentate in catalogul MultiBonus se obtin pe baza de comanda si sunt livrate la statia unde s-au cedat punctele, in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data cedarii punctelor.

In prezent, MOL Romania are o retea formata din 121 de benzinarii, noua dintre ele fiind inaugurate in 2008. MOL Romania este o companie petroliera de retail, parte a grupului ungar MOL, cu sediul central la Budapesta. Compania are 15.000 de angajati si isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI.