Potrivit reprezentantilor Dent Estet, orientarea catre serviciile de nisa va constitui principala optiune de diferentiere a marilor jucatori de pe piata locala a serviciilor dentare in actualul context economic.

Dent Estet s-a aliniat acestei tendinte internationale prin targetarea copiilor si adolescentilor, ca urmare a deschiderii primei clinici din Romania dedicate exclusiv acestui segment de varsta, Dent Estet 4 Kids.
“Noua locatie a fost deschisa in luna ianuarie 2009, necesitand o investitie de 170.000 euro. Preconizam ca serviciile oferite de Dent Estet 4 Kids sa contribuie cu 25% la totalul cifrei de afaceri estimate pentru 2009”, declara reprezentantii companiei.

„Decizia de a targeta acest segment de varsta a venit ca urmare a analizei pietei locale, care ne-a confirmat inca o data faptul ca serviciile dentare adresate copiilor si adolescentilor sunt acoperite in proportie redusa, fiind la un nivel incipient de dezvoltare in Romania comparativ cu pietele mature din Europa de Vest si SUA. Un studiu arata ca pana la 67% dintre copiii cu varste cuprinse intre 3 – 7 ani au carii dentare, acest procent ajungand pana la 78% in cazul adolescenților de 17 ani. Pornind de la aceste premise, privind nivelul redus de acoperire si nevoia ridicata pentru acest tip de servicii, dorim sa punem bazele unui segment de piata sanatos prin implementarea tehnologiei disponibile pe celelalte piete, oferind astfel servicii de calitate pacientilor nostri”, declara Dr. Oana Taban, CEO al grupului de clinici Dent Estet.

In prezent, reteaua de clinici DENT ESTET numara 4 locatii in Bucuresti. Pentru perioada urmatoare, furnizorul de servicii dentare doreste sa isi extinda reteaua de clinici, prin deschiderea altor locatii noi in orasele mari din tara precum Brasov, Iasi si Ploiesti. Reprezentantii companiei isi propun sa indeplineasca acest obiectiv pana la sfarsitul anului 2009, perioada de implementare a acestor proiecte fiind ghidata in principal de evolutia economica a pietei din Romania.

Cu 10 ani de experienta in servicii premium de medicina dentara si peste 5.000 de pacienti anual in 4 clinici.