Compania Rominserv Valves Iaifo Zalau isi va suspenda in luna martie productia de armaturi industriale, ca urmare a reducerii, respectiv sistarii pe fondul crizei economice a bugetelor alocate de companii pentru investitii.

La nivelul angajatilor, 80 la suta din personal va fi afectat de restrangerea temporara a activitatii. „Masura este temporara si are la baza o scadere accentuata a volumului de comenzi, de pana la 50 la suta in ianuarie si februarie. Am primit asigurari din partea companiilor partenere pentru continuarea colaborarilor, doar ca in acest moment fondurile acestora pentru investitii sunt blocate”, a declarat, citat de NewsIn, Ioan David, director al Rominserv Valves, punct de lucru al companiei Rominserv.

Compania a initiat, in perioada ianuarie – februarie, o serie de consultari cu reprezentantii angajatilor pentru depasirea situatiei actuale, solutia adoptata de comun acord fiind suspendarea in luna martie a productiei de armaturi industriale si continuarea ansamblarii de statii Rompetrol Expres.

Pentru sustinerea relatiilor cu clientii, personalul aferent departamentelor comercial, financiar, control al calitatii productiei si mentenanta va lucra in regim normal, livrarile de produse pentru noile comenzi urmand sa fie asigurate din stoc.

De asemenea, contractele cu clientii si colaboratorii se vor derula in conformitate cu programele si termenele de livrare stabilite anterior.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si