Fostul country manager al Grafton Recruitment revine la Lugera&Makler

Florin Ochiana, fostul country manager al filialei din Romania a firmei irlandeze de recrutare Grafton Recruitment este noul HR operations manager al Lugera&Makler.

“Pentru inceput ma voi ocupa de serviciile si de clientii Lugera din tara”, spune Ochiana.

Fostul sef al Grafton, in varsta de 42 de ani, a mai lucrat la Lugera&Makler, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare, in perioada 2004-2007, ultima pozitie ocupata fiind cea de national key account.

La Grafton, Ochiana a stat putin peste un an, timp in care a reusit sa duca afacerile companiei la aproape 700.000 de euro la sfarsitul lui 2008. Marius Precu, 33 de ani, country manager al Spengler Fox Romania, divizia de executive search a Grafton, asigura de la inceputul acestui si conducerea Grafton Romania.

Grupul Lugera & Makler a intrat pe piata romaneasca in 2001 si este unul din liderii pietei locale de selectie si plasare de personal, oferind servicii integrate de resurse umane. Grupul olandez mai este prezent, in zona Europei Centrale si de Est, in Cehia, Slovacia, Polonia, Armenia, dar si in Olanda.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri