Grupul de firme Trend Consult, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training, cu afaceri de 1,1 milioane euro in 2008, va deschide in acest an al doilea birou in afara Romaniei, dupa ce in 2008 a inaugurat prima locatie externa, la Viena.

“Maturizarea ne face sa ne mentinem planurile de extindere internationala pentru anul 2009. Pe langa reprezentanta Eagle’s Flight Central Europe deschisa la Viena in 2008, planificam deschiderea unui nou birou in Germania sau Polonia”, spune Adrian Florea, managing partner Trend Consult si unul dintre fondatorii grupului.

El a anuntat inca de la sfarsitul anului trecut ca isi doreste sa deschida un nou birou extern in 2009, printre locatiile targetate fiind tari vorbitoare de limbi germanice ca Elvetia sau Germania, cat si statele baltice.

Investitia in noul birou din Polonia sau Germania va fi de cel mult 300.000 de euro, suma cheltuita de Trend Consult pentru deschiderea locatiei din Austria.

Grupul de firme a fost infiintat in 2000 de catre Adrian Florea si Sabin Gilceava. In prezent, Trend Consult este detinut de sase romani, patru dintre acestia fiind si consultanti, iar ceilalti sunt investitori privati. Incepand cu 2007, Trend Consult a devenit un grup cu patru divizii: Lime Experience (training pentru customer service), ETRO Learning (platforma eLearning), Eagle's Flight Central Europe (training experiential) si Sales Academy (training de vanzari).

Printre cei cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training se numara firme ca Ascendis, Codecs, TMI, Human Invest, For People sau Trend Consult.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ascendis, afaceri de 8,6 MIL euro in 2018, in crestere fata de 2017