Grupul de firme Trend Consult, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training, cu afaceri de 1,1 milioane euro in 2008, va deschide in acest an al doilea birou in afara Romaniei, dupa ce in 2008 a inaugurat prima locatie externa, la Viena.
“Maturizarea ne face sa ne mentinem planurile de extindere internationala pentru anul 2009. Pe langa reprezentanta Eagle’s Flight Central Europe deschisa la Viena in 2008, planificam deschiderea unui nou birou in Germania sau Polonia”, spune Adrian Florea, managing partner Trend Consult si unul dintre fondatorii grupului.

El a anuntat inca de la sfarsitul anului trecut ca isi doreste sa deschida un nou birou extern in 2009, printre locatiile targetate fiind tari vorbitoare de limbi germanice ca Elvetia sau Germania, cat si statele baltice.

Investitia in noul birou din Polonia sau Germania va fi de cel mult 300.000 de euro, suma cheltuita de Trend Consult pentru deschiderea locatiei din Austria.

Grupul de firme a fost infiintat in 2000 de catre Adrian Florea si Sabin Gilceava. In prezent, Trend Consult este detinut de sase romani, patru dintre acestia fiind si consultanti, iar ceilalti sunt investitori privati. Incepand cu 2007, Trend Consult a devenit un grup cu patru divizii: Lime Experience (training pentru customer service), ETRO Learning (platforma eLearning), Eagle's Flight Central Europe (training experiential) si Sales Academy (training de vanzari).

Printre cei cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training se numara firme ca Ascendis, Codecs, TMI, Human Invest, For People sau Trend Consult.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri