Ca urmare a deschiderii clinicii din Deva, lantul de clinici ProctoMed a devenit cel mai mare din tara pe segmentul de servicii de proctologie.

„Medical Finance ne-a oferit oportunitatea de a deveni numarul 1 in Romania pe segmentul de proctologie. Reprezentantii Medical Finance, prin serviciile de consultanta oferite, ne-au indrumat catre finantarea de care aveam atata nevoie la momentul respectiv, asigurandu-ne suportul ori de cate ori am avut nevoie. Cu certitudine, sunt principalii parteneri de business ai lantului de clinici Proctomed”, a declarat Sorin Ordean, director executiv al Proctomed.

Lantul de clinici Proctomed este prezent la nivelul intregii tari prin clinicile de proctologie din Bucuresti, Galati, Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Focsani, Suceava, Braila, Arad, Bacau, Deva.

Medical Finance pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, oferte de echipamente medicale si solutiile optime de finantare a acestora.

Compania are parteneriate cu toti furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale.

Medical Finance are un portofoliu de clienti echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Valoarea proiectelor medicale finantate variaza de la cateva mii pana la milioane de euro.

In numai trei ani de la infiintare, Medical Finance are reprezentanti in 6 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare si Oradea.