Ionel Mantog si-a anuntat demisia din functia de director general al Complexului Energetic Turceni, dupa ce a ocupat aceasta functie din ianuarie 2009.
"Am demisionat pentru ca au inceput atacurile din toate partile. In conditiile astea, ar fi trebuit mai degraba sa raspund atacurilor, si nu sa ma ocup de companie", a declarat Ionel Mantog, citat de NewsIn.

Ionel Mantog a fost numit acum doua luni de ministrul Economiei, Adriean Videanu, in functia de director general al CE Turceni.
"Trebuie sa ma judec intr-un dosar penal in conditiile in care si-au facut case la fel ca mine alti oameni cu functii publice, care nu au niciun fel de dosar, ca din aceasta cauza sotia mea a fost si ea trimisa in judecata”, a declarat Ionel Mantog. Acesta a mai spus ca in utima vreme a devenit o tinta impotriva PD-L, facandu-se presiuni asupra ministrului Adriean Videanu si asupra sa.

De asemena, Mantog a mai amintit si de situatia politica de pe plan local, unde negocierile sunt blocate de mai mult timp ca urmare a neintelegerilor privind numirile de directori in fruntea unitatilor din minerit si energie. Mantog spera ca in felul acesta se vor putea debloca negocierile. „De fapt, tinta nu era postul de la SNLO sau de la Rovinari, tinta era Mantog. In felul asta poate se reuseste si deblocarea negocierilor in plan local“. Ionel Mantog a mai spus ca nu se pune problema plecarii sale din PD-L Gorj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri