"Am demisionat pentru ca au inceput atacurile din toate partile. In conditiile astea, ar fi trebuit mai degraba sa raspund atacurilor, si nu sa ma ocup de companie", a declarat Ionel Mantog, citat de NewsIn.

Ionel Mantog a fost numit acum doua luni de ministrul Economiei, Adriean Videanu, in functia de director general al CE Turceni.
"Trebuie sa ma judec intr-un dosar penal in conditiile in care si-au facut case la fel ca mine alti oameni cu functii publice, care nu au niciun fel de dosar, ca din aceasta cauza sotia mea a fost si ea trimisa in judecata”, a declarat Ionel Mantog. Acesta a mai spus ca in utima vreme a devenit o tinta impotriva PD-L, facandu-se presiuni asupra ministrului Adriean Videanu si asupra sa.

De asemena, Mantog a mai amintit si de situatia politica de pe plan local, unde negocierile sunt blocate de mai mult timp ca urmare a neintelegerilor privind numirile de directori in fruntea unitatilor din minerit si energie. Mantog spera ca in felul acesta se vor putea debloca negocierile. „De fapt, tinta nu era postul de la SNLO sau de la Rovinari, tinta era Mantog. In felul asta poate se reuseste si deblocarea negocierilor in plan local“. Ionel Mantog a mai spus ca nu se pune problema plecarii sale din PD-L Gorj.