PwC s-a clasat de asemenea pe locul al treilea in domeniul serviciilor de consultanta in resurse umane, conform aceluiasi studiu. Acest raport anual prezinta analiza realizata de Kennedy asupra pietei globale a serviciilor de consultanta - estimata la aproximativ 300 miliarde de dolari in 2007.

Raportul de anul acesta si locul pe care il ocupa PwC confirma pozitia puternica de lider a firmei pe piata serviciilor de consultanta in afaceri si management. Cu peste 25.000 de specialisti in domeniu la nivel global, PwC lucreaza cu peste 80 dintre companiile prezente in clasamentul Fortune 500.

"In cadrul PwC, colaboram cu clientii pentru a-i sprijini in aceasta perioada dificila pentru economie,” a declarat Juan Pujadas, liderul global pentru servicii de consultanta in afaceri al PwC.

Potrivit studiului Kennedy, dimensiunea si potentialul mare de crestere al PwC plaseaza firma intr-o pozitie optima pentru a sprijini clientii in circumstantele actuale: recesiunea, declinul pietei de fuziuni si achizitii, lipsa de noi tehnologii si maturizarea pietei globale de consultanta.

Echipa de servicii de consultanta in afaceri si management a PwC Romania reuneste peste 50 de consultanti, oferind servicii de optimizare a performantei: transformarea functiei financiare, operatiuni, resurse umane si managementul schimbarii, tehnologia informatiei, guvernanta, managementul riscurilor si conformitate.

Echipa de consultanta in afaceri si management este intregita de peste 50 de consultanti in cadrul tranzactiilor, inclusiv fuziuni si achizitii (M&A), evaluari de afaceri si de active, restructurare a afacerii, due diligence si analiza disputelor si investigatiilor.