Euromedic Romania va inaugura pe data de 23 martie cel de-al optulea centru de diagnostic imagistic, la Focsani, in urma unei investiii de 2 milioane euro.
,,Deschiderea unui centru de diagnostic imagistic in Focsani reprezinta raspunsul nostru la nevoile pacientilor din judetul Vrancea. Este o investitie importanta, de aproximativ 2 milioane de euro si ne dorim ca un numar cat mai mare de pacienti sa beneficieze de serviciile de inalta calitate oferite in toate centrele Euromedic Romania. Am inceput demersurile in vederea contractarii investigatiilor cu CASJ Vrancea si speram ca in scurt timp sa putem furniza aceste servicii si in cadrul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate, pentru pacientii asigurati”, a declarat Anca Petca, presedintele Grupului Euromedic in Romania.

Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Focsani este dotat cu cele mai noi tehnologii de imagistica medicala. Pacientii din Focsani si nu numai, pot beneficia de investigatii complexe de specialitate - Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN), Tomografie Computerizata (CT) cu si fara contrast si Osteodensitometrie DEXA. De asemenea, in cadrul centrului sunt disponibile si consultatii de neurologie, oncologie si endocrinologie.

Euromedic International este o companie olandeza, avandu-i ca actionari pe Merrill Lynch Global Private Equity, Ares Life Sciences si Montagu Private Equity.

Compania opereaza 185 de centre de diagnostic si dializa in Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Federatia Rusa, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Bulgaria si Elvetia.

Activitatile Euromedic sunt impartite in cinci divizii: Euromedic Diagnostics opereaza centre de diagnostic, International Dialysis Centres presteaza servicii de dializa si suport nefrologic, Euromedic Labs furnizeaza analize medicale de laborator, Euromedic Training furnizeaza si pregateste personalul medical si coordoneaza serviciile de teleradiologie si a cincea divizie, infiintata in 2008, este specializata in Centre de Tratament al Cancerului. Euromedic este auditat de KPMG, iar centrele sale functioneaza strict conform standardului ISO 9001.

Centrul de la Focsani este cel de-al optulea centru Euromedic de diagnostic imagistic de inalta performanta si medicina nucleara din Romania, alaturandu-se celor de la Arad (2002), Constanta (2003), Petrosani (2004), Fundeni (2004, in Bucuresti), Medgidia (2007), Pascani (2008) si Iasi (2008).

In mai 2008 Euromedic a adus, in premiera in Romania, echipamentul PET/CT, cea mai inalta tehnologie in domeniul imagisticii si medicinei nucleare. Pe langa serviciile de diagnostic imagistic si radiologic, centrele Euromedic Romania furnizeaza si o gama larga de servicii clinice (consultatii) in ambulatoriu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri