Compania de asigurari Euroins vizeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 53 milioane euro, pe fondul finalizarii dezvoltarii retelei de francize, informeaza un comunicat remis de companie.
„Pentru anul 2009 ne propunem sa ajungem la o cifra de afaceri de peste 53 mil. euro. Tot in acest an, proiectul nostru de dezvoltare a unei retele de unitati de tip franciza se va apropia de maturitate, acesta fiind unul din motoarele cresterii prognozate pentru 2009. Totodata, vom atribui o atentie deosebita imbunatatirii procesului de acordare a despagubirilor”, a declarat Bogdan Stan, CEO Euroins Romania.

De la inceputul anului 2009, EUROINS Romania a inaugurat peste 20 de unitati in sistem franciza. Orasele in care s-au deschis noile unitati sunt: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Reghin, Suceava, Braila, Arad, Sebes, Turda, Slatina, Zalau, Giurgiu, Buzau, Sibiu, Fetesti, si Botosani.

Reteaua teritoriala a companiei numara, in prezent, 171 de unitati, din care 85 de unitati in sistem propriu, 61 in sistem franciza, acestora adaugandu-li-se cele 25 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team.

EUROINS Romania a subscris in anul 2008 prime brute in valoare de 152 milioane lei, in crestere cu 63% fata de 2007, conform rezultatelor preliminare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri