Privatizarea Avioane Craiova asteapta decizia Guvernului

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ca asteapta decizia Guvernului pentru a continua procesul de privatizare al Avioane Craiova, trecuta in portofoliul Ministerului Economiei.
"In urma demersurilor repetate ale AVAS, Ministerul Economiei a initiat un proiect de Hotarare de Guvern prin care se are in vedere continuarea de catre Autoritate a procedurii de privatizare la S.C. Avioane Craiova S.A., pana la finalizarea acesteia. AVAS a facut toate diligentele pentru ca actul normativ sa fie avizat de ministerele implicate, iar in prezent se asteapta o decizie a Guvernului. Autoritatea isi exprima convingerea ca aceasta decizie va fi luata in cel mai scurt timp si va permite rezolvarea situatiei existente la Avioane Craiova", potrivit comunicatului institutiei.

Procesul de privatizare al S.C. Avioane Craiova S.A. a fost reluat in luna octombrie 2008 prin publicarea anuntului de vanzare a pachetului de actiuni detinut de AVAS. Au fost cumparate patru dosare de prezentare, iar dupa mai multe prelungiri succesive, termenul limita de depunere a ofertelor a fost 30 ianuarie 2009.

Pana la data limita s-a depus o singura oferta de cumparare din partea firmei Alenia Aeronautica S.p.A. Italia. In prezent, Comisia de negociere a analizat documentele de participare depuse de Alenia Aeronautica S.p.A. Italia. Termenul limita de valabilitate a ofertei este 17 aprilie 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri