Martin Drane (foto) se alatura echipei din Romania de pe pozitia de director general al filialei din Belgia a producatorului de dulciuri. Anterior acestei functii, Drane a detinut pozitia de director general al Monkhill, producator de dulciuri din Marea Britanie, detinut de compania Cadbury.

Martin Drane a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii de conducere in cadrul activitatilor desfasurate in Marea Britanie, Europa si Asia-Pacific.

Numirea sa a avut loc in urma deciziei lui Jose Bonito de a pleca de la conducerea Cadbury Romania.

Cadbury este una dintre cele mai importante companii producatoare de dulciuri, cu un portofoliu ce cuprinde produse de ciocolata, guma de mestecat si bomboane. Portofoliul companiei cuprinde branduri internationale si locale precum Cadbury, ciocolata Green and Black’s, gumele de mestecat Trydent, Stimorol si Bubbaloo, Halls si compania de bomboane "The natural confectionary company”. Cadbury reuneste peste 45.000 de angajati in filialele din intreaga lume.

In Romania, Cadbury detine branduri cum ar fi ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus. Cadbury a intrat pe piata romaneasca in anul 2007. In acest moment, compania are aproape 700 de angajati.