Conducerea distribuitorului de energie electrica si termica Vest Energo Bucuresti (VESE) cere actionarilor sa aprobe un plafon maxim de creditare de 16 milioane euro pentru finalizarea investitiei la o unitate de productie, potrivit convocatorului transmis Bursei.
De asemenea, consiliul de administratie al companiei solicita si aprobarea unui credit de 5 milioane euro de la CEC Bank, pe care vrea sa il garanteze cu terenurile si cladirile aflate in proprietate.

Actionarii Vest-Energo au fost convocati in 27 aprilie in adunarea generala.

Compania are un capital social de 532.552 lei, impartit in 213.021 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actiunile Vest-Energo sunt listate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul VESE.

Actionarul principal al companiei este Constantin Bucur, cu 80,75% din actiuni, care este totodata si presedintele consiliului de administratie.
Vest-Energo are o valoare de piata de 1,70 milioane lei (400.000 euro), potrivit cotatiei de 8 lei/actiune, stabilita in sedinta din 9 martie a Bursei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri