Cu o suprafata de 110 mp, restaurantul se afla in zona food-court din cadrul Bucuresti Mall (Vitan) si are 30 de angajati.

Burger King este al doilea lant de restaurante cu servire rapida, ca marime, din lume, din luna aprilie aflandu-se si pe piata din Romania.

Compania romaneasca Atlantic Restaurant System este controlata de oamenii de afaceri Eli Davidai si M. Nasta si a incheiat un acord cu Burger King Europe pentru dezvoltarea la noi in tara a brandului american de fast food-uri. Atlantic Restaurant System a deschis primul restaurant Burger King din Romania in centrul comercial din Capitala, Baneasa Shopping City, in primavara lui 2008 si are in plan extinderea retelei cu inca noua unitati pana la sfarsitul anului 2009.

Compania Burger King opereaza in prezent peste 11.700 de restaurante in 50 de state din SUA si in alte 74 de tari printre care Spania, Germania, Turcia. Aproximativ 90% din restaurantele brandului american sunt operate prin francize independente, multe dintre acestea apartinand de zeci de ani unor afaceri de familie.

In anul fiscal 2007, compania a raportat venituri de 2,234 miliarde dolari, in crestere cu 9% comparativ cu anul anterior. La 18 mai 2006 Burger King a devenit o companie listata public la Bursa de Valori de la New York.