Primul magazin C&A din Romania se deschide maine

Primul magazin C&A din Romania se deschide joi, in centrul comercial Militari Shopping Center din Bucuresti, avand o suprafata de vanzare de 1.850 mp.
Operatiunile din Romania vor fi controlate de catre CEE Head Office din Austria. C&A isi continua astfel expansiunea, fiind a prezenta cu peste100 de filiale in sapte tari est europene (Cehia din anul 1999, Polonia si Ungaria din 2002, Rusia din anul 2005, Slovacia si Slovenia din 2007).

„Intentionam sa deschidem alte magazine C&A pana la sfarsitul anului 2009, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. In aceasta prima faza de extindere, ne vom concentra pe ocuparea de spatii in centrele comerciale, insa nu excludem locatiile stradale” a declarat Norbert W. Scheele, General Manager C&A, Austria & SEE.

Militari Shopping se deschide pe 2 aprilie


C&A reprezinta prin cele 1.200 de filiale deschise una din cele mai mari companii de moda din Europa, cu un numar de peste 35.000 de angajati in 17 tari. Compania a fost infiintata in anul 1841 de catre fratii Clemens si August Brenninkmeijer, cand acestia au deschis primul magazin C&A in orasul Sneek (Olanda).
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri