Centrul Medical Unirea a inaugurat prima clinica specializata de Medicina Muncii in zona Iride, in urma unei investitii de 400.000 euro.
Noua clinica de Medicina Muncii are o suprafata de aproximativ 110 mp si dispune de 5 cabinete medicale, fiind dedicata in exclusivitate clientilor care dispun de contracte de medicina muncii. Aceasta se alatura Complexului CMU Iride care, cu 18 cabinete medicale, devine una dintre cele mai mari policlinici private din Bucuresti.

Clinica recent inaugurata dispune de aparatura necesara pentru investigatii specifice de medicina muncii - spirometrie, audiometrie, oftalmologie, psihologie, recoltari analize. Oficialii CMU se asteapta sa efectueze intre 15.000 si 25.000 de controale periodice si controale de angajare anual, in cadrul acesteia.

Totodata, deschiderea clinicii specializate de medicina muncii a impulsionat compania sa creasca nivelul de dotare al policlinicii CMU Iride, pentru care au fost achizitionate inca un ecograf, o combina oftalmologica, aparatura performanta de fizioterapie, de tipul aparat de electrostimulare, aparat de terapie cu unde scurte, aparat de limfodrenaj si combina cu laser de tip punctiform, cu ultrasunete si electroterapie.

Centrul Medical Unirea a deschis prima clinica in zona Iride in anul 2005. In scurt timp, compania a decis sa extinda capacitatile clinicii, pe fondul unui aflux mare de cereri din partea companiilor aflate in parcul Iride. Ca rezultat, au urmat etape suplimentare de extindere a clinicii in 2007, 2008 si respectiv in 2009, prin deschiderea clinicii specializate de medicina muncii, investitia totala in complexul CMU Iride depasind acum 1.2 milioane euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri