Centrul Medical Unirea a inaugurat prima clinica specializata de Medicina Muncii in zona Iride, in urma unei investitii de 400.000 euro.
Noua clinica de Medicina Muncii are o suprafata de aproximativ 110 mp si dispune de 5 cabinete medicale, fiind dedicata in exclusivitate clientilor care dispun de contracte de medicina muncii. Aceasta se alatura Complexului CMU Iride care, cu 18 cabinete medicale, devine una dintre cele mai mari policlinici private din Bucuresti.

Clinica recent inaugurata dispune de aparatura necesara pentru investigatii specifice de medicina muncii - spirometrie, audiometrie, oftalmologie, psihologie, recoltari analize. Oficialii CMU se asteapta sa efectueze intre 15.000 si 25.000 de controale periodice si controale de angajare anual, in cadrul acesteia.

Totodata, deschiderea clinicii specializate de medicina muncii a impulsionat compania sa creasca nivelul de dotare al policlinicii CMU Iride, pentru care au fost achizitionate inca un ecograf, o combina oftalmologica, aparatura performanta de fizioterapie, de tipul aparat de electrostimulare, aparat de terapie cu unde scurte, aparat de limfodrenaj si combina cu laser de tip punctiform, cu ultrasunete si electroterapie.

Centrul Medical Unirea a deschis prima clinica in zona Iride in anul 2005. In scurt timp, compania a decis sa extinda capacitatile clinicii, pe fondul unui aflux mare de cereri din partea companiilor aflate in parcul Iride. Ca rezultat, au urmat etape suplimentare de extindere a clinicii in 2007, 2008 si respectiv in 2009, prin deschiderea clinicii specializate de medicina muncii, investitia totala in complexul CMU Iride depasind acum 1.2 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
1995 Enayati deschide cabinetul ce urma sa devina reteaua Regina Maria