Electrica ar mai putea disponibiliza inca 200-300 angajati, daca va scadea consumul de electricitate, in afara de cele 1.700 persoane disponibilizate in ianuarie 2009, a declarat presedintele executiv al Federatiei Univers, Dumitru Chirita, citat de NewsIn.
"In luna mai vom analiza evolutia pietei. Daca va mai scadea consumul de energie electrica, s-ar putea sa mai disponibilizam inca 200-300 de angajati, in afara de cele 1.700 persoane disponibilizate (10% din personal) in ianuarie", a explicat Dumitru Chirita.

In medie, pe primele trei luni din acest an, consumul de energie electrica a scazut cu 7,2%, fata de aceeasi perioada din anul trecut, a precizat directorul general adjunct al transportatorului national de electricitate, Transelectrica, Octavian Lohan.

In prezent, compania are 15.000-16.000 angajati.

Electrica este societate cu capital integral de stat, aflata in subordinea Ministerului Economiei.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si